Νίκος Παπαδάτος: Δεν στηρίζουμε άλλο πολιτικούς “λελέδες”-Προχωράμε για τη νέα εποχή με τους δικούς μας ανθρώπους

Αποφασισμένη είναι πλέον η πιο έμπειρη και η πιο ισχυρή στελεχιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας να αλλάξει την ατζέντα στην πολιτική σκηνή της Κεφαλονιάς.

Χαρακτηριστικές είναι οι απόψεις που εκφράζει σε συνομιλητές του ένα από τα βασικά οργανωτικά στελέχη όλων των εκλογικών μαχών είτε σε επίπεδο βουλευτικών είτε σε επίπεδο δημοτικών εκλογών, δηλαδή του Νίκου Παπαδάτου, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι πλέον δεν θα βάλει πλάτη σε κανένα πολιτικό “λελέ” και σε κανένα άσχετο ή “αλεξιπτωτιστή” αλλά αντιθέτως θα πορευτούν στηριζόμενοι στους ανθρώπους που έχουν σηκώσει το βάρος της αντιπαράθεσης είτε απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ είτε στο Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Τις απόψεις Παπαδάτου ενστερνίζονται οι περισσότεροι στην τοπική Νέα Δημοκρατία αλλά και στην ευρύτερη παράταξη Παρίση οπότε μάλλον η περίοδος των “ισορροπιστών” και των “δημοσιοσχεσιτών” τελειώνει.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις