Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου ευχαριστεί την επιχείρηση Ι. Μαρούλης για την επισκευή της ράμπας

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 

Ε υ χ α ρ ι σ τ ε ί

Θερμά την επιχείρηση Ι. ΜΑΡΟΥΛΗ – Έτοιμο σκυρόδεμα , γιά την προσφορά του απαραίτητου υλικού γιά την επισκευή της ράμπας οχημάτων που όδηγεί στον χώρο στάθμευσης οχημάτων και στο καλοκαιρινό θεατράκι , που βρίκεται στη Πολιτιστική Λέσχη της , στον χώρο του πρώην Οικτροφείου της Λάσσης .

Επίσης ευχαριστεί το μέλος της Ανδρικής Χορωδίας του συλλόγου , ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ , που με προσωπική εργασία κατασκεύασε και ολοκλήρωσε την ράμπα .

Είναι πιά ορατό το τέλος των περιοριστικών μέτρων , λόγω της πανδημίας , και μετά το Πάσχα, τον Μάιο , περιμένουμε την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων μας και το ξαναζωντάνεμα του συλλόγου και των Τμημάτων του , για να ανθίσει και πάλι ο πολιτισμός του νησιού μας .

Το ΔΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις