Ευχαριστήρια επιστολή απερχόμενου Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας

Ευχαριστήρια Επιστολή

Αποχωρώντας σήμερα 22-01-2021 από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας για τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής, όπου αναλαμβάνω νέα καθήκοντα ως Διοικητής  αυτής, με τον Βαθμό του Αρχιπυράρχου, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλη την τοπική κοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

      Επίσης ευχαριστώ θερμά την Αντιπεριφέρεια Κεφαλληνίας & Ιθάκης, τους Δήμους Αργοστολίου, Σάμης, Παλικής, Ιθάκης, όλους τους κρατικούς φορείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία πού είχαμε και την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν στην Υπηρεσία μας.

       Οφείλω πάνω από όλα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο προσωπικό της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας καθώς και τους εθελοντές, για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Μετά τιμής

Αναστάσιος Αθ. Βασιλείου

Αρχιπύραρχος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις