Τελετή Έναρξης Πατρινού Καρναβαλιού το Σάββατο 23 Ιανουαρίου

Πατρινό Καρναβάλι 2021

Δείτε Ζωντανά στο ΙΟΝΙΑΝ | Τελετή Έναρξης Πατρινού Καρναβαλιού | Σάββατο 23 Ιανουαρίου | Στις 9.00μμ

Μπορεί η πανδημία να έχει δημιουργήσει μια νέα πρωτόγνωρη κατάσταση για την Πάτρα και το Καρναβάλι, στερώντας τη ζωντανή συμμετοχή και το αστείρευτο κέφι που αποτελούν κινητήριο μοχλό της μεγάλης διοργάνωσης, ωστόσο το ΙΟΝΙΑΝ θα φέρει τη μεγάλη γιορτή στην οθόνη και στο σπίτι κάθε πολίτη εντός και εκτός συνόρων Πάτρας.

Το ετήσιο ταξίδι του Πατρινού Καρναβαλιού ξεκινά αυτό το Σάββατο 23 Ιανουαρίου αποκλειστικά μέσω τηλεοπτικής και διαδικτυακής μετάδοσης στις 9.00μμ.

Το Πατρινό Καρναβάλι για φέτος αλλάζει, αλλά το ΙΟΝΙΑΝ μένει πάντα σταθερό στις αξίες του στηρίζοντας το θεσμό και την παράδοση, το Καρναβάλι της πόλης, το Καρναβάλι της Ελλάδας!

Τελετή Έναρξης Πατρινού Καρναβαλιού 2021, παρακολουθήστε ζωντανά στο ΙΟΝΙΑΝ και μαζί μας…είσαι παντού!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις