Οργή στο Ληξούρι για την απομάκρυνση του Δημουλιού από το Μαντζαβινάτειο

Οργή επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Ληξουριού για την απομάκρυνση του Δημήτρη Δημουλιού από τη θέση του Διοικητή του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου αφού κατά γενική ομολογία ήταν ένα πρόσωπο “κρατούσε Θερμοπύλες” και που είχε αφήσει το στίγμα του ως προς την αποτελεσματική λειτουργία του κεντρικού νοσοκομείου για την Παλική.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει με ποια κριτήρια λαμβάνονται ορισμένες αποφάσεις και ποιοι είναι αυτοί που παρασκηνιακά φρόντισαν να “φαγωθεί” ο Δημήτρης Δημουλιός.

Το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι όσοι ξεχωρίζουν κατά ένα περίεργο τρόπο “κοντένονται” αλλά και ότι σε μία τόσο δύσκολη υγειονομικά περίοδο το Μαντζαβινάτειο μένει “ακέφαλο”.

Κάτι που ουσιαστικά ισχύει και για το Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου που μέχρι σήμερα δεν είχε διοριστεί διοικητής.

Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις οπότε θα φανεί και το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις περίεργες καταστάσεις.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις