Εικαστική έκθεση με έργα ξένων καλλιτεχνών στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι

ART WEEKENDS 2021

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑ ΞΕΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.

Επιμέλεια έκθεσης, ξεναγήσεις: Κώστας Ευαγγελάτος, ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης.

Η Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη  στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς είναι και πάλι σε λειτουργία.  

Πρόκειται για εικαστική έκθεση σύγχρονων ξένων καλλιτεχνών, με επιλεγμένα έργα τους από την συλλογή του Art Studio EST- La Chambre της Αθήνας.

Πρόκειται για έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, μικρογλυπτικής, φωτογραφίας και κολλάζ χαρακτηριστικά των πολλαπλών εικαστικών αναζητήσεων της εποχής μας από εικαστικούς καλλιτέχνες που κατάγονται από διάφορες χώρες. Σε αυτή την ενότητα εκτίθενται έργα καλλιτεχνών από την Αγγλία, Πολωνία, Η.Π.Α, Ολλανδία, Καναδά, Γερμανία, Αυστρία, Σερβία κ.α.

Η έκθεση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με τις δύσκολες και αβέβαιες καταστάσεις που βιώνουν όλοι οι άνθρωποι σε παγκόσμιο επίπεδο εξαιτίας της πανδημίας. Αποκαλύπτει τα κοινά εκφραστικά στοιχεία που ανέκαθεν διακατέχουν τους εικαστικούς από όπου και να κατάγονται, σε όποιο μέρος του κόσμου δημιουργούν, σε όποια περιοχή ταξιδεύουν ή μεταναστεύουν.

 Έναρξη των ART WEEKENDS το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, ώρα 12.30.

 Διάρκεια έκθεσης μέχρι και 21 Φεβρουαρίου 2021.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλότεχνους στις ξεναγήσεις που γίνονται στα πλαίσια των ART WEEKENDS κάθε Σάββατο και Κυριακή 12.30μ.μ.-14.30 μ.μ.

(Απαραίτητη η τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και απαραίτητη η προσυνεννόηση στο τηλ: 2671028501, πληροφορίες καθημερινά 12.00-14.00μ.μ.) 

Με την ελπίδα ότι στη συνέχεια του 2021 θα είναι ευνοικές οι συνθήκες, ώστε να πραγματοποιηθεί στη Villa Ροδόπη και την “Μωβ Σκηνή” του κήπου κανονικά η η ήδη σχεδιασμένη πολυπρισματική εικαστική και λογοτεχνική εκδήλωση αφιερωμένη στον Λόρδο Βύρωνα, με αφορμή την μεγάλη εορταστική επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, σας ευχόμαστε καλό ποιοτικό εικαστικό Χειμώνα.

Κώστας Ευαγγελάτος και συνεργάτες.

Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, 

Μεσολωρά 7 και Βύρωνος 

Αργοστόλι 28100, Κεφαλονιά.

τηλ: 26710 28501, 6944621286

www.rodopicollection.blogspot.com

 

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΦΕΙΝΜΕΛ, ΚΑΝΑΔΑΣ

ΟΞΥΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ROY NYDORF, Η.Π.Α.

ΣΧΕΔΙΟ του Peter Pollag, ΠΟΛΩΝΙΑ

ΝΕΚΡΗ ΦΥΣΗ, ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΖΑΝΩΦ, ΡΩΣΙΑ,ΚΑΝΑΔΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΖΑΝΤΡΕΙΚΟ, ΑΚΡΥΛΙΚΟ, ΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΘΗΝΑ

ΒΟΣΚΗ 2, ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ, του ΓΙΑΝ ΡΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΟΞΥΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΝ ΝΤΟΥΜΠΑΡ, Η.Π.Α.

ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛ ΜΙΤΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις