Τι απαντάει η δημοτική αρχή Μιχαλάτου για τις περικοπές των χρημάτων στις Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας

 Υπομονή: η μεγαλύτερη αρετή

Με πολύ ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε από τοπική ιστοσελίδα για τη «δυσάρεστη έκπληξη» που έκρυβε ο προϋπολογισμός του Δήμου μας.

Όμως επειδή όπως λέει  κι ο σοφός μας λαός «τα στερνά τιμούν τα πρώτα, θα συνιστούσαμε στον αρθρογράφο του δημοσιεύματος υπομονή και ξανά υπομονή.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των συμπολιτών μας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι και το 2020, η αρχική σύνταξη του προϋπολογισμού προέβλεπε 9.000,00 € χρηματοδότηση για τις εθελοντικές ομάδες του Δήμου μας. Το τελικό ποσό όμως που δόθηκε ανήλθε στις 15.000,00 €.

Άρα όντως υπάρχει μια δυσάρεστη έκπληξη, όχι όμως για τους ενεργούς συμπολίτες μας αλλά για την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Είναι δύσκολο να βλέπεις τη Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου να διπλασιάζει τα ποσά χρηματοδότησης των εθελοντικών ομάδων προστασίας και να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες τους.

Το καταλαβαίνουμε και το σεβόμαστε.

Από το Γραφείο Δημάρχου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις