ΣΟΚ: Έκοψε στο μισό τις χρηματοδοτήσεις για τις εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας ο Μιχαλάτος

Μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη έκρυβε ο προϋπολογισμός της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου αφού χωρίς λογική και χωρίς επιχειρήματα κόπηκαν ακριβώς στο μισό οι επιχορηγήσεις του Δήμου Αργοστολίου προς τις εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που “πετσόκοψε” τις επιχορηγήσεις στις εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας-“Τόοοοση κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία”

Πιο συγκεκριμένα αντί 18.000 που είχαν δοθεί το 2020 για την στήριξη και την ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων που συμβάλουν στο να σωθεί το νησί μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές, φέτος θα λάβουν μόνο 9000 ευρώ!!!

Έτσι τιμάμε και ενισχύουμε τους ενεργούς συμπολίτες μας κ. Δήμαρχε; Έτσι επιβραβεύουμε τους ανθρώπους που προσφέρουν ανιδιοτελώς στον τόπο;

Κάθε σχόλιο περιττεύει.




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις