Επιστολή από κάτοικο Σκάλας προς Αντιδήμαρχο Κουρκουμέλη: Μην τολμήσετε να κάνετε πάρκινγκ τμήμα του πευκοδάσους που κόψατε

κ. Κουρκουμέλη, μπορεί να νομίζετε ότι δεν υπάρχουν κάτοικοι της Σκάλας ικανοί να υπερασπιστούν το περιβάλλον του χωριού μας και πρόθυμοι να πάνε κόντρα σε αυτούς που έχουν “βάλει στο μάτι” το χώρο του μοναδικού μας πευκοδάσους που πλέον δεν υπάρχει εξαιτίας σας.

Ξέρουμε πολύ καλά τις πιέσεις που είχαν ασκηθεί και σε πρώην Αντιδήμαρχο της περιοχής μας ώστε τμήμα του πευκοδάσους να γίνει πάρκινγκ και ξέρουμε πολύ καλά  ότι από τα δέντρα που κόπηκαν πάνω από τα μισά δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Όσοι νομίζουν ότι θα μετατρέψουν τη Σκάλα σε ένα είδος “Λαγανά Ζακύνθου” και ότι θα ξηλώνουν τα πεύκα για να βάλουν τσιμέντο κάνουν μεγάλο λάθος.

Περιμένουμε να δούμε τι περιλαμβάνει η περίφημη μελέτη ανάπλασης του χώρου που βρισκόταν το πευκοδάσος μας και φυσικά και την άμεση οριοθέτησή του ώστε να μην χαθεί ούτε ένα τετραγωνικό και να μην πέσει ούτε μισό τσουβάλι τσιμέντο εκεί που ήταν τα δέντρα.

Και επιτέλους ας ξυπνήσει και η αντιπολίτευση στο Δήμο Αργοστολίου όπως και οι οικολόγοι του νησιού μας, ολόκληρο ιστορικό και μοναδικής αξίας αλσύλλιο εξαφανίστηκε από την τωρινή δημοτική αρχή και από τον Αντιδήμαρχο Κουρκουμέλη.

Γ.Κ.

Ενεργός κάτοικος Σκάλας-Πρώην ψηφοφόρος Μιχαλάτου και Κουρκουμέλη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις