Συνεδρίασε σήμερα το Φιλανθρωπικό Λιβιεράτειο Ίδρυμα

Συνεδρίασε σήμερα στο Ληξούρι το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Διονυσίου Λιβιεράτου στην πρώτη του συνεδρίαση μετά τον ορισμό των μελών του ΔΣ από την Αποκεντρωμένη.
Στη συνεδρίαση ήταν παρόντα όλα τα μέλη που ορίζει το καταστατικό του Ιδρύματος και συγκεκριμένα: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ Δημήτριος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τραυλός, ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Κατσιβέλης, ο Αναπληρωτής διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου κ. Δημουλιός και ο Δ/ντης Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου κ. Απέργης.
Στην πρώτη αυτή συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Ιδρύματος ως εξής:
Πρόεδρος : ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Κατσιβέλης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος : ο Σεβασιμώτατος Μητροπολίτης κκ Δημήτριος
Γραμματέας : ο κ. Απέργης Γαβριήλ
Ταμίας : ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τραυλός Σταύρος
Μέλος: ο κ Δημουλιός Δημήτριος
Στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η αξιοποίηση της δωρεάς του διαθέτη προς όφελος του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου Ληξουρίου όπως ορίζεται στη διαθήκη του.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις