Εννέα παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και δύο για μη χρήση μάσκας στην Κεφαλονιά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (10.01.2021), στους Παξούς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ σε ημεδαπή και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος (καφέ- μπαρ) ιδιοκτησίας της, διότι σέρβιρε σε καθήμενο πελάτη. Στον πελάτη επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και περιορισμό μετακίνησης.

Επιπλέον, το διήμερο (09 και 10.01.2021) βεβαιώθηκαν (44) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (12) στη Ζάκυνθο, (10) στη Λευκάδα και (9) στην Κεφαλονιά για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Τέλος, το ίδιο χρονικό διάστημα κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (19) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (2) στην Κεφαλονιά, (1) στη Ζάκυνθο και (1) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις