Φίλε Κώστα Ζαπάντη ή “Γάιδαρε” γράψε μας κάτι και για την “σαπίλα” της κοινωνίας…

Φίλε Κώστα Ζαπάντη ή “Γάιδαρε” γράψε μας κάτι και για την “σαπίλα” της κοινωνίας…

Φίλε πρώην συνάδελφε και νυν ξενοδόχε Κώστα Ζαπάντη σε θαυμάζω γιατί παρότι δεν θέτεις τον εαυτό σου τα τελευταία χρόνια στην κρίση των συντοπιτών μας εντούτοις έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι κάτι σαν ινστρούκτορας ή κήνσορας της ηθικής.

Μήπως είναι λίγο υπερβολικό αυτό όταν μιλάμε για σένα; Για σκέψου το λίγο, με αγάπη στο λέω …εν πάσει περιπτώσει αφού σου αρέσει να κάνεις τον ιεροκήρυκα γράψε μας και κάτι για την “σαπίλα” της κοινωνίας όπως για παράδειγμα για τα φαινόμενα απότομου πλουτισμού παραγόντων του νησιού μας ή για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν όπου ασύδοτα άτομα που έχουν μάθει από το σπίτι τους ότι “δεν τα ακουμπάει κανείς” έγραψαν τους κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και για την προστασία ιδίως των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων “στα παλιά τους τα παπούτσια” …γράψε μας για τα ξενοδοχεία και τις βίλες πρώην αιρετών στην περιοχή του Ελειού Πρόννων ή γράψε μας και κάτι για τα αυθαίρετα και τις χρησικτησίες.

Βοηθά μας Κώστα σε χρειαζόμαστε σαν κοινωνία. Άνθρωποι σαν εσένα αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση και προτείνω την επόμενη φορά στον κολλητό σου δήμαρχο μας Θεόφιλο Μιχαλάτο να σε βάλει στο ψηφοδέλτιο του και να μην φοβηθείς πως δεν θα σε σταυρώσουν οι ψηφοφόροι όπως έγινε το 2014 ώστε να πολεμήσετε από κοινού την σήψη και την διαφθορά της κοινωνία μας!!!

Μάκης Παπαναστασάτος

Δικηγόρος μέλος “ισχυρής Κεφαλονιάς”

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις