Η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργοστολίου συζητήθηκε και ζητήθηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους η έγκριση  του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Αργοστολίου  για το  Έτος 2021.

Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής η οποία ψηφίστηκε από (13) μέλη του Δ.Σ.  από την αρχή αντιμετώπισε  την άρνηση της Αντιπολίτευσης.  Από κοινού οι δημοτικές παρατάξεις, επικαλούμενες η κάθε μια τη δική της τοποθέτηση, κατέληξαν ΟΜΟΦΩΝΑ και ψήφισαν (14 ) μέλη του Δ.Σ. την κοινή πρόταση της απόσυρσης του Τεχνικού Προγράμματος και την επαναφορά του  προς συζήτηση μετά από μερικές μέρες, χωρίς  ουσιαστικό λόγο.

Η Δημοτική Αρχή, πιστή στην αρχή ότι το συμφέρον των δημοτών δεν αναβάλλεται και στο ότι η χρονική καθυστέρηση θα παρακωλύσει την ανάπτυξη του σχεδιασμού της και της υλοποίησης των ήδη ενταγμένων στο Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων, ασκώντας το δικαίωμα που ο Νόμος έχει θεσπίσει, προχώρησε στην Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις