Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: «Αλλοίμονο αν δεν μπορούμε να ενωθούμε σ’ έναν Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων, την ώρα που μέχρι και χώρες ενώνονται για να δημιουργήσουν πιο δυνατά και αποτελεσματικά σύνολα»

«Θα κάνω το καθήκον μου απέναντι στον νόμο και τους συμπολίτες μου»

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: «Αλλοίμονο αν δεν μπορούμε να ενωθούμε σ’ έναν Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων, την ώρα που μέχρι και χώρες ενώνονται για να δημιουργήσουν πιο δυνατά και αποτελεσματικά σύνολα»

Το μήνυμα της ενότητας, της συνεργασίας και της σύνθεσης δυνάμεων με μοναδικό στόχο το κοινό καλό, απέστειλε για μια ακόμα φορά η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων με τη λειτουργία του διαβαθμιδικού ΦοΔΣΑ.

Στον απόηχο των όποιων αντιδράσεων εξακολουθούν να υφίστανται, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κατέστησε σαφές για μια ακόμα φορά ότι είναι αποφασισμένη να κάνει το καθήκον της απέναντι στον νόμο και τους συμπολίτες της.

«Όλα αυτά που συμβαίνουν και λέγονται είναι πολύ «μικρά» μπροστά στο έργο που περιμένουν οι πολίτες να κάνουμε όλοι μαζί, οι αιρετοί, προς όφελος του τόπου και της ποιότητας ζωής τους.

Δεν με φοβίζουν οι αντιξοότητες που παρουσιάζονται, γιατί κάνω το καθήκον μου απέναντι στον νόμο και στους συμπολίτες μου για την κρίσιμη υπόθεση της διαχείρισης απορριμμάτων, που τόσο έχει καθυστερήσει και τόσο μας έχει βλάψει ποικιλοτρόπως.

Αλλοίμονο αν πούμε στους πολίτες ότι δεν τα καταφέρνουμε να συνενώσουμε τους τοπικούς φορείς διαχείρισης απορριμμάτων σε έναν περιφερειακό φορέα, την ώρα που ενώθηκαν, δήμοι, οργανισμοί, ακόμη και χώρες για να δημιουργηθούν σύνολα πιο δυνατά και αποτελεσματικά», τόνισε με νόημα η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις