Έξι παραβάσεις στην Κεφαλονιά για περιορισμό μετακίνησης και τρεις για μη χρήση μάσκας

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στη Ζάκυνθο

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο (02.01.2021), το απόγευμα, συνελήφθησαν στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς της Δ.Α. Ζακύνθου, δύο ημεδαποί, διότι όπως διαπιστώθηκε πραγματοποιούσαν γυρίσματα τηλεοπτικού διαφημιστικού σπότ, χωρίς την απαιτούμενη άδεια και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Επιπλέον, το χρονικό διάστημα, από Παρασκευή μέχρι και την  Κυριακή (από 01.01.2021 έως και 03.01.2021) βεβαιώθηκαν (47) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (20) στη Ζάκυνθο, (5) στη Λευκάδα και (6) στην Κεφαλονιά για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (21) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (2) στη Ζάκυνθο, (3) στην Κεφαλονιά και (2) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις