Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στην Κεφαλλονιά και Ιθάκη

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στην Κεφαλλονιά και Ιθάκη

Στην Κεφαλλονιά θα βρίσκεται από τις 4 Ιανουαρίου η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ροδη Κρατσα – Τσαγκαροπούλου, συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και θεμάτων Πολιτισμού Κατερίνα Μοθωναίου.

Οι αποκαταστάσεις των ζημιών του ΙΑΝΟΥ, η προετοιμασία για την διαχείριση των απορριμμάτων από τον ΦΟΔΣΑ Ιονίων νήσων με έδρα το Αργοστόλι, η ενίσχυση των επιχειρήσεων που πλήττονται από την υγειονομική κρίση, η πορεία των έργων και των πρόγραμματων που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και τις Δημόσιες Επενδύσεις, η προετοιμασία για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από το 1821 κ.α. θα αποτελέσουν αντικείμενα επισκέψεων και συσκέψεων, πάντα τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες την ημέρα των Θεοφανείων, η Περιφερειάρχης θα επισκεφθεί και την Ιθάκη συνοδευόμενη από τους Αντιπεριφερειάρχες Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταύρο Τραυλο και Αγροτικής Οικονομίας και Αναπτυξης της Υπαίθρου Σωτήρη Κουρή.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις