Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Προέδρου του Επιμελητηρίου Σταύρου Σπαθή

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι του Επιμελητηρίου μας,

Η χρονιά που φεύγει χαρακτηρίστηκε από τις προκλήσεις και τις δυσκολίες μιας παγκόσμιας υγειονομικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που αφήνει στο πέρασμά της η πανδημία του covid-19.

Το 2020 αδιαμφισβήτητα μας δοκίμασε έντονα, μας γέμισε πληγές, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Από τη πρώτη στιγμή, με κάθε πρόσφορο τρόπο, ασκώντας  το ρόλο μας ως γνωμοδοτικό όργανο της Πολιτείας,  αγωνιστήκαμε  προς το συμφέρον κάθε επαγγελματία και κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης, να μην χαθεί τίποτα από όσα με κόπο κτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα, αξιοποιήσαμε τα μέσα της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, έτσι ώστε, να αναδείξουμε τις αναπτυξιακές προοπτικές των νησιών μας.

Γνωρίζουμε καλά ότι ο δρόμος της ανάκαμψης θα είναι μακρύς.

Στην αυγή του 2021, ένα έτος που με αφορμή τον εορτασμό από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, συμβολίζει εξ ορισμού την αναδιοργάνωση, την ανασυγκρότηση και τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον δικό μας δύσκολο αγώνα.

Θερμές ευχές για χαρούμενο και δημιουργικό νέο έτος.

Πρωτίστως με υγεία.

Καλή Χρονιά!

Ο Πρόεδρος,

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις