Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη: “καταργεί” την απόφαση Βρούτση για περικοπή δωρεάν φαρμάκων σε 600.000 χαμηλοσυνταξιούχους

Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη: “καταργεί” την απόφαση Βρούτση για περικοπή δωρεάν φαρμάκων σε 600.000 χαμηλοσυνταξιούχους

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με την οποία δινόταν η δυνατότητα παράτασης στη δωρεάν χορήγηση φαρμάκων στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Μετά την κοινωνική κατακραυγή και μπροστά στο ενδεχόμενο 600.000 χαμηλοσυνταξιούχοι να πληρώνουν από την τσέπη τους από το νέο έτος φάρμακα που ήταν δωρεάν, αναγκάστηκε τελικά να συρθεί πίσω από αυτό που διεκδικούσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και που ο ίδιος αρνιόταν πεισματικά. Και μάλιστα, να το εμφανίσει σήμερα με τυμπανοκρουσίες ως προσωπική του επιλογή.

Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι η υποκρισία και η πολιτική εξαπάταση είναι η δεύτερή του φύση του αφού την ίδια στιγμή :

-Χαρίζει πάλι 18,5 εκατ. στα ΜΜΕ για σποτάκια υπέρ του εμβολιασμού που ΠΑΝΤΑ γινόταν ΔΩΡΕΑΝ.

-Δίνει 40 εκατ. στους εργολάβους των εθνικών οδών που εκμεταλλεύονται τα διόδια, για διαφυγόντα έσοδα λόγω λοκντάουν.

-Διαγράφει χρέη 85 δις. ευρώ που χρωστάνε μεγαλοοφειλέτες.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις