Άθλιες εικόνες εγκατάλειψης των Λαϊκών Κατοικιών στο Αργοστόλι-κ. Δήμαρχε που είναι η αναμόρφωση που είχατε υποσχεθεί;

Σας στέλνω για δεύτερη φορά επιστολή μήπως και ευαισθητοποιηθεί ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος να ασχοληθεί επιτέλους με τους κατοίκους των Λαϊκών Κατοικιών στο Αργοστόλι αφού προεκλογικά είχε υποσχεθεί “λαγούς με πετραχήλια” για την περιοχή μας.

Τι για αναμόρφωση των Λαϊκών Κατοικιών έλεγε, τι για αναβάθμισή τους, τι για μετατροπή τους σε ένα είδος εναλλακτικού κέντρου της πόλεώς μας και ό,τι άλλο η ψυχή των κατοίκων ήθελε το υποσχόταν.

Μόλις όμως έκλεισε η κάλπη τόσο ο ίδιος όσο και οι πολιτικοί του συνεργάτες εξαφανίστηκαν παντελώς και προκλητικά και πλέον κάνουν πως δεν βλέπουν την περιοχή μας.

Ας αφήσουμε όμως τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που έταξε πολλά για τις Λαϊκές Κατοικίες αλλά τελικά …”έμεινε μόνο στα μακαρόνια”

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις