Επιστολή προς την Τουριστική Επιτροπή για την απευθείας ανάθεση υπηρεσιών Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων στη Γερμανική Τουριστική Αγορά

Κατά την διάρκεια της 37ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 10 Δεκεμβρίου  2020, έγινε ερώτηση προς την Δημοτική αρχή από την δημοτική παράταξη ‘’Κεφαλονιά Νησί για όλους’’, με θέμα την  “απευθείας ανάθεση υπηρεσιών Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων στην Γερμανική Τουριστική Αγορά”. Η ερώτηση δεν απαντήθηκε ποτέ αφού το συμβούλιο διεκόπη κάτω από δυσάρεστες συνθήκες.
Η συζήτηση μεταφέρθηκε στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης, Προβολής & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου που έγινε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου  2020.
Εξαιτίας  της τροπής που πήρε η συζήτηση αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω μια επιστολή προς τα μέλη της επιτροπής προκειμένου να διευκρινίσω κάποια πράγματα σχετικά με το θέμα, το κείμενο της οποίας σας παραθέτω.

Διονύσης Τρωιάνος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις