Μειοψηφία ο Μιχαλάτος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου-Έχασε την ψηφοφορία για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021

Με 14 ψήφους κατά και 13 υπέρ τελείωσε η ψηφοφορία για το Τεχνικό Πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου για το 2021 του Δήμου Αργοστολίου, πράγμα που σημαίνει ότι για πρώτη φορά ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος έχασε μία σοβαρή επικοινωνιακά ψηφοφορία.

Βέβαια λόγω της χείρας βοηθείας που έχει δώσει η νομοθεσία στους Δημάρχους το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021 θα εφαρμοστεί στην πράξη πλην όμως αυτή η εύνοια του νόμου ισχύει μόνο για συγκεκριμένα θέμα (πχ Τεχνικό Πρόγραμμα-Προϋπολογισμός) οπότε από εδώ και πέρα είναι αβέβαιο το πολιτικό μέλλον της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου αφού σε κάθε ψηφοφορία θα δίνει οριακή μάχη ψήφο ψήφο για να περνάει τις αποφάσεις της.

Οι 14 Σύμβουλοι που ψήφισαν εναντίον του Μιχαλάτου ήταν οι 8 της παράταξης Παρίσης, οι 3 της παράταξης Παντελειού, οι 2 της παράταξης της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και ο Μάκης Φόρτες, δηλαδή σύνολο 14 ενώ το Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο στήριξαν οι 9 της παράταξής του, ο Παναγής Βανδώρος και ο Σπύρος Ματιάτος, ο Σπύρος Πεφάνης και ο Αργύρης Γαβριελάτος, δηλαδή μόλις 13.

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις