Επτά πρόστιμα για περιορισμό μετακίνησης, ένα για μη χρήση μάσκας και ένα για υπεράριθμο επιβάτη σε όχημα στην Κεφαλονιά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Οι εντατικοί έλεγχοι συνεχίζονται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή (25.12.2020) έως και σήμερα (28.12.2020) πρωινές ώρες, βεβαιώθηκαν (29) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (11) στη Ζάκυνθο, (7) στην Κεφαλονιά και (6) στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Στο ίδιο πλαίσιο, διαπιστώθηκαν (9) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (1) στην Κεφαλονιά, (2) στη Λευκάδα και (4) στη Ζάκυνθο για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, ενώ επιπλέον στην Κεφαλονιά βεβαιώθηκε και μία παράβαση για υπεράριθμο επιβάτη σε όχημα, με διοικητικό πρόστιμο (150) ευρώ.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις