Κα Άννα, εμάς τους εργαζόμενους στο Γηροκομείο γιατί μας αποκλείσατε από την διανομή των εορταστικών γαλοπούλων του Δημάρχου Αργοστολίου;

Μια ζωή εμείς οι υπάλληλοι του Δημοτικού Γηροκομείου νοιώθαμε κομμάτι του Δήμου ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το ίδρυμά μας είναι τυπικά ανεξάρτητο.

Είμαστε πραγματικά ενοχλημένοι από το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος μας απέκλεισε από την διανομή των εορταστικών γαλοπούλων κ.λπ., όχι φυσικά επειδή δεν έχουμε χρήματα να αγοράσουμε και από μόνοι μας (δόξα τω Θεό ο μισθός μας μας επαρκεί) αλλά επειδή νοιώσαμε ότι θεωρούμαστε ξένο σώμα από το Δήμο Αργοστολίου.

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει φυσικά ότι η πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Άννα Ζαπάντη δεν φρόντισε να αντιληφθεί ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος ότι είμαστε και εμείς αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου Αργοστολίου.

Τώρα πια σας λέμε ξεκάθαρα, καταλάβαμε ότι μας αντιμετωπίζετε ως υπαλλήλους δευτέρας κατηγορίας και δεν θέλουμε ούτε τις γαλοπούλες σας ούτε τίποτα άλλο.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πάντα με συνέπεια και αυταπάρνηση γιατί τελικά οι μόνοι εργοδότες είναι η τρόφιμοι του Γηροκομείου.

Πικραμένος υπάλληλος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις