Ε.Α.Σ.: Ολοκληρώθηκε η απογραφή ζωικού πληθυσμού για να πληρωθεί η Εξισωτική

Ε.Α.Σ.: Ολοκληρώθηκε η απογραφή ζωικού πληθυσμού για να πληρωθεί η Εξισωτική

         Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημέρωση – συμπλήρωση του Μητρώου Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων  για τους ΘιακοΚεφαλονίτες Αιγοπροβατοτρόφους ενταγμένους στη συμβατική Κτηνοτροφία  σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.).       

        Τονίζεται ότι  η εμπρόθεσμη καταχώρηση των δεδομένων της απογραφής του ντόπιου ζωικού πληθυσμού για το έτος 2020 στη Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων του Υ.Α.Α.Τ. υλοποιήθηκε με τις άοκνες και υπεράνθρωπες προσπάθειες της έμπειρης Κτηνιάτρου κ. Ελένης Φάμπιου, η οποία είναι και η μοναδική τακτική δημόσια λειτουργός που στελεχώνει την Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης παρέχοντας καθημερινά τις υπηρεσίες της σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εν λόγω Κτηνιατρικής Αρχής.         

         Υπενθυμίζεται ότι  σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, προκειμένου να μην καταλογιστούν πρόστιμα και κυρώσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την μη καταβολή των Αγροτικών Επιδοτήσεων (Εξισωτική Αποζημίωση) στους ΘιακοΚεφαλονίτες Ζωοτρόφους που εκτρέφουν τα ζώα τους με συμβατική Κτηνοτροφία πρέπει να έχει προηγηθεί η υποχρεωτική ετήσια απογραφή των Ζωικών Εκμεταλλεύσεων τους και η συμπλήρωση – ενημέρωση του Μητρώου τους καθώς και η καταγραφή των στοιχείων αυτών στην Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων του Υπουργείου μέσω της τοπικής Κτηνιατρικής Αρχής έως 15 Δεκεμβρίου 2020.

Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις