Μητρώο Ιδιοκτητών Οχημάτων-Μηχανημάτων Έργου – Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος

O Δήμαρχος Σάμης, προκειμένου να καταρτιστεί μητρώο ιδιοκτητών οχημάτων – μηχανημάτων έργου – μέσων, ώστε να δύνανται να επεμβαίνουν για την διαχείριση των εκτάκτων αναγκών από την εκδήλωση φυσικών ή τεχνολογικών καταστροφών στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Σάμης, για το χρονικό διάστημα από 1/1/2021 έως 31/12/2021, με διάθεση μηχανημάτων/οχημάτων/μέσων και ειδικότερα στη χωρική επικράτεια του Δήμου Σάμης, όταν αυτό απαιτηθεί, καλεί τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργου/οχημάτων/μέσων να υποβάλλουν προς το Τμήμα Τεχνικών Έργων και Η/Μ, Συγκοινωνιών, Κτηματολογίου και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σάμης αίτηση συμμετοχής σύμφωνα με την πρόσκληση και τα έντυπα που διατίθενται παρακάτω.

Η προθεσμία υποβολής λήγει την 31/12/2020 και μπορεί είτε να αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email: ή ταχυδρομικώς στη Διεύθυνση: Δήμος Σάμης, Δημαρχείο Σάμης, Ι. Μεταξά 31, Σάμη, Τ.Κ. 28080 είτε να κατατεθεί αυτοπροσώπως στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου Σάμης στο Δημαρχείο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις