Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τις Γυναίκες   Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: “Κορωνοϊός και κοινωνία: Τι συμβαίνει με τις γυναίκες”

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τις Γυναίκες || Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: “Κορωνοϊός και κοινωνία: Τι συμβαίνει με τις γυναίκες”
 
🎯 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της διαδικτυακής συζήτησης στο Online κανάλι παρουσίασης (μέσω υπηρεσίας live streaming): http://tv1.streampulse.eu/corfu/index_live.php
Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα “Κορωνοϊός και κοινωνία – Τι συμβαίνει με τις γυναίκες” διοργανώνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 16.00μμ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας epresence.gov.gr.
Αφορμή του θέματος της διαδικτυακής συζήτησης είναι η νέα πραγματικότητα στην οικογενειακή και επαγγελματική ζωή που έφερε ο κορωνοϊός για τις γυναίκες.
Tην συζήτηση θα προλογίσει η Υφυπουργός Υγείας με αρμοδιότητα την Ψυχική Υγεία Ζωή Ράπτη και γυναίκες εκπρόσωποι παραγωγικών και ερευνητικών φορέων.
Χαιρετισμό θα απευθύνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλλων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας & Απασχόλησης Κωνσταντίνος Ζορμπάς.
Στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα συμμετέχουν η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων Μαρία Συρεγγέλα, η Γενική Γραμματέας του Women in Business και μέλος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Αγνή Μαριακάκη, η Ερευνήτρια του Ερευνητικού Κέντρου Βιοϊατρικών Επιστημών “Αλέξανδρος Φλέμιγκ” Αντιγόνη Δήμα, και η Επίκουρη Καθηγήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου Βιλελμίνη Σοσώνη.
Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις και από τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και από γυναίκες εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, όπως και εμπειρογνώμονες.
Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει η Συνιδρύτρια της Οργάνωσης “WomenonTop” Στέλλα Κάσδαγλη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις