“Δεν παίζονται οι άνθρωποι”: Κάηκαν τα λαμπάκια και στο Χριστουγέννιατικο Δέντρο του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου

Τελικά κάτι δεν πάει καλά με τους προμηθευτές του χριστουγεννιάτικου στολισμού και του προσωπικού του Δήμου Αργοστολίου και των Νομικών Προσώπων αυτού.

Μετά δηλαδή το “μπατάρισμα” του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πλατείας Βαλλιάνου στο Αργοστόλι κάτι το οποίο έγινε και πανελλήνιο θέμα αφού το προέβαλε σαν είδηση ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του “Σαββατοκύριακο με το Μάνεση” στον Alpha, τώρα  κάηκαν και όλα τα λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου το οποίο πλέον “χάσκει” σκοτεινό έξω από το κεντρικό κτήριο επί της οδού Βεργωτή.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Άννα Ζαπάντη που από ότι φαίνεται δεν μπορεί ούτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο να κρατήσει αναμμένο

Ας φροντίσουν λοιπόν οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου να το ξαναφωτίσουν γιατί το να μην μπορούν ούτε ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο να συντηρήσουν ναι μεν είναι δευτερεύον αλλά από την άλλη δείχνει και πρωτοφανή ανικανότητα και “τσαπατσουλιά”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις