“Φάτε μάτια ψάρια” η τακτική του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Έργων Μινέτου: Διαφημίζει συνεχώς έργα από τα ΜΜΕ του Μιχαλάτου που είναι μόνο “στα χαρτιά”!

Πρωτοφανής είναι η προπαγάνδα του επικοινωνιακού επιτελείου της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου.

Ποια είναι η τακτική τους; Βγάζουν το Αντιδήμαρχο Διονύση Μινέτο να διαφημίζει διαρκώς υποτιθέμενα έργα τα οποία όμως είναι όλα είτε στο στάδιο των μελετών είτε στο στάδιο της ανεύρεσης χρηματοδοτικών πόρων είτε απλά στο στάδιο …”της φαντασίας” του Μινέτου.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αργοστολίου Διονύσης Μινέτος που θυμίζει την άλλη παροιμία “ο χωριάτης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια”

Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι πραγματικά έχουν ξεσαλώσει. Διαφημίζουν το …”Μουσείο Σκλάβου” στο κτήριο της τράπεζας της Ελλάδος στο Αργοστόλι ενώ το μόνο που υπάρχει σήμερα εκεί είναι πλήρης εγκατάλειψη, εξαγγέλλουν τον βιολογικό της Λειβαθούς ενώ δεν έχουν λύσει ακόμα τα ιδιοκτησιακά προβλήματα για τη χωροθέτησή του, μιλάγανε για “έξυπνα παρκόμετρα” στην παραλία του Αργοστολίου και η όλη η ιστορία κατέληξε του τύπου “μην είδατε τον Παναή” αφού αυτά ουδέποτε τοποθετήθηκαν, πανηγυρίζουν για την δημιουργία της “αποχέτευσης στον Κατελειό” και αυτή απλά δεν έγινε ποτέ και δεν υπάρχει.

Καλά δεν ξέρουν την παλιά ελληνική παροιμία ότι “ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται”;

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις