Περιμένουμε άμεσα την πεζοδρόμηση στη Σκάλα κ. Μινέτο

Με χαρά εμείς οι Σκαλησιάνοι ακούσαμε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Διονύση Μινέτο να δηλώνει στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ionian Galaxy και στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο ότι επιτέλους θα πεζοδρομηθεί στα αλήθεια ο μόνο κατ όνομα “πεζόδρομος” της περιοχής μας.

Μην ξεχνάει ο κ. Μινέτος ότι αν σήμερα είναι αντιδήμαρχος το οφείλει σε εμάς. Και περιμένουμε να υλοποιήσει άμεσα τις υποσχέσεις του Δημάρχου μας Θεόφιλου Μιχαλάτου για πραγματική πεζοδρόμηση της κεντρικής οδού της Σκάλας.

Ας ελπίσουμε αυτή η εξαγγελία να είναι αληθινή και να μην καταντίσει “άγραφο χαρτί” όπως έχει γίνει με άλλες υποσχέσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής που με τόσο πάθος υποστηρίξαμε τις τελευταίες εκλογές.

Είμαστε εδώ για να πούμε μπράβο αλλά είμαστε εδώ και για να καταδικάσουμε εάν διαπιστώσουμε κοροϊδία ή αναποτελεσματικότητα.

Με εκτίμηση

Α.Ζ.

Ενεργός δημότης Σκάλας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις