Μεγάλος καυγάς μεταξύ Βίκτωρα Ρουχωτά και Σπύρου Σαμούρη για το φιάσκο του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου: Κατηγορεί ο ένας τον άλλον

Η ανικανότητα και η αποτυχία φέρνουν γκρίνια μεγάλος καυγάς ξέσπασε λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μεταξύ του διορισμένου Σύμβουλου Πολιτισμού του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου Βίκτωρα Ρουχωτά και του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας Σπύρου Σαμούρη για το ποιος φταίει για το μεγάλο φιάσκο με το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο καθώς αυτό στήθηκε λες και δεν ήξερε κανείς ότι είναι χειμώνας και ότι πρόκειται να υπάρξουν κακοκαιρίες.

Οι κουβέντες που ανταλλάχθησαν ήταν βαριές και μένει να δούμε πως θα τοποθετηθεί σε όλα αυτά ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος  Μιχαλάτος που για άλλη μία φορά οι συνεργάτες του τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα.

Υπενθυμίζουμε ότι για το χριστουγεννιάτικο στολισμό δαπανήθηκαν από τον Δήμο Αργοστολίου 40.000 ευρώ (ξέχωρα από τα ανάλογα που δαπάνησε το Λιμενικό Ταμείο).

Οι δύο υπεύθυνοι για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δήμου Αργοστολίου που κόστησε 40.000 ευρώ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις