Συνεχίζουν το “χαβαλέ” στο Δήμο Αργοστολίου- Δέχονται συγχαρητήρια για το …”Μουσείο Σκλάβου” που είναι “στα χαρτιά” και τον βιολογικό Λειβαθούς που απλά δεν υπάρχει!!!

Συνεχίζουν τον πολιτικό “χαβαλέ” στο Δήμο Αργοστολίου η Δημοτική Αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου και τα φίλια προς αυτή τοπική Μέσα Ενημέρωσης πανηγυρίζουν για το …”Μουσείο Σκλάβου” το οποίο βρίσκεται “στα χαρτιά” (χρειάζεται 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να υλοποιηθεί και μέχρι σήμερα δεν έχει υπαχθεί σε κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα) και για τον βιολογικό Λειβαθούς που απλά είναι ένα έργο που δεν υπάρχει πουθενά παρά μόνο στη ζωηρή φαντασία των Μιχαλάτου-Μινέτου!!!

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, η Δημοτική Αρχή του οποίου αρέσκεται στο “δούλεμα” των δημοτών

Εμείς τι άλλο να πούμε, καλή η κοροϊδία των Δημοτών αλλά όλα αυτά έχουν “κοντά ποδάρια”.

 

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσης Μινέτος, ο λεγόμενος και αντιδήμαρχος των “κατά φαντασίαν” έργων

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις