Και στη Σάμη τα “βρήκε μπαστούνια” ο Μιχαλάτος-Απέσυρε ο Δήμαρχος Σάμης Μάκης Μονιάς το θέμα του “Αναπτυξιακού Οργανισμού” του Θεόφιλου από τη συνεδρίαση του ΔΣ

Τελικά κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον περίφημο “Αναπτυξιακό Οργανισμό” μεταξύ των Δήμων που προωθεί ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Πολλοί αιρετοί του νησιού μας φοβούνται ότι πίσω από αυτό το σχήμα κρύβεται ένα διοικητικό “τερτίπι” μέσω του οποίου θα λαμβάνουν χώρα παλαιοκομματικά ρουσφέτια, παντός είδους “εξυπηρετήσεις” και διάφορα “κόλπα”.

Ο Δήμαρχος Σάμης Γεράσιμος Μονιάς που απέσυρε από το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμης τον “Αναπτυξιακό Οργανισμό” του Μιχαλάτου

Ποιος άλλωστε έχει ξεχάσει την περίφημη “Αναπτυξιακή Εταιρεία” της πρώην Νομαρχίας; Μετά λοιπόν το Δημοτικό Συμβούλιο του Ληξουρίου το οποίο “έδωσε ράπισμα” στο Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο τώρα και στη Σάμη “τα βρήκε μπαστούνια” αφού ο Δήμαρχος Γεράσιμος Μονιάς απέσυρε σήμερα το θέμα από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης δηλώνοντας πως “χρειάζεται συνεννόηση, συζήτηση, επεξεργασία” και μετά θα τεθεί εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμης.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που βλέπει τον “Αναπτυξιακό Οργανισμό” του να “βαλτώνει”

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις