Περιφέρεια: Ξεκινάει η διανομή προσφερομένων ειδών από την Πέμπτη 19 έως και την Τρίτη 24 Νοεμβρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι, 18-11-2020

Αρ. Δελτίου: 50

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, ότι, ξεκινάει άμεσα η διανομή των προσφερομένων ειδών από την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα στο νησί μας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους Δήμους, οι οποίοι και θα παραδώσουν κατ΄ οίκον στους ωφελούμενους τα είδη που δικαιούνται. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να μην προσέρχονται στο προηγούμενο σημείο διανομής ΤΕΒΑ στο Αργοστόλι.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν την αστυνομική τους ταυτότητα, αποδεικτικό έγγραφο του ΑΜΚΑ και ένα στυλό.

Αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος ή μέλος της οικογένειας που είναι δηλωμένο στο ΚΕΑ, δεν βρίσκεται στην οικία του, δύναται αντί αυτού να παραλάβει τρίτο άτομο, το οποίο θα διαθέτει εξουσιοδότηση χωρίς γνήσιο της υπογραφής.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις