ΛΑΕ: Πολυτεχνείο 2020. Η Δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα

ΛΑΕ: Πολυτεχνείο 2020. Η Δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα

Η Λαϊκή Ενότητα ενωτικά με άλλες δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς πραγματοποίησαν συγκέντρωση-πορεία για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου , καταργώντας στην πράξη την αντιδημοκρατική αντισυνταγματική απόφαση της ΕΛΑΣ κατ εντολή της κυβέρνησης.

Τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και τις απαραίτητες αποστάσεις διαδήλωσαν τιμώντας την επέτειο του Πολυτεχνείου , διεκδικώντας μέτρα για την Δημόσια Υγεία , Παιδεία, και για την υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών Δικαιωμάτων, για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας.

Η Λαϊκή Ενότητα χαιρετίζει του πολίτες, που αψηφώντας την αντιδημοκρατική αυταρχική απαγόρευση και την τρομοκρατία των κυβερνώντων, κατέβηκαν στους δρόμους για να υπερασπιστούν την Δημοκρατία και να διεκδικήσουν να κρατηθεί η κοινωνία όρθια.

Το Γραφείο Τύπου 17.11.2020

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις