“Μονομαχία στον κόκκινο ήλιο” των Βλαχάτων: “Θεόφιλος Μιχαλάτος-Γιάννης Λυκούδης ερίζουν για την πολιτική κυριαρχία στην περιοχή της Εικοσιμίας

Δύσκολα τα πράγματα για τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο αφού δεν φτάνει που στην πρωτεύουσα του Δήμου, δηλαδή στο Αργοστόλι, δεν τον “πολυ-αποδέχονται”, τώρα του ξεφύτρωσε πολιτικός “κόκορας” στο ίδιο το “κάστρο” του δηλαδή μέσα στο ίδιο το χωριό του, τα Βλαχάτα, όπου μέχρι πρότινος η εκλογική του κυριαρχία θεωρείτο δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Ο “άρχων” των Βλαχάτων και Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

Ο δημοτικός σύμβουλος της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” και γνωστός δικηγόρος Γιάννης Λυκούδης έχει σηκώσει δυνατό “μπαϊράκι” μέσα στα Βλαχάτα, που είναι το χωριό και του ιδίου, και θεωρεί ότι η περίοδος που γενικά η περιοχή της Εικοσιμίας (Βλαχάτα, Σιμωματά, Μουσάτα, Τραπεζάκι κ.λπ.) θεωρείτο εκλογικό “άβατο” και χώρος πολιτικού “μονοπωλίου” του Μιχαλάτου έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Είναι πρώτη φορά που κάποιος σηκώνει πολιτικό ανάστημα μέσα στην ίδια την έδρα του Θεόφιλου Μιχαλάτου, κάτι που ο ίδιος το θεωρεί περίπου ως “έγκλημα καθοσιώσεως” αφού είχε μάθει γενικά η περιοχή της Εικοσιμίας να θεωρείται το απόλυτο “τσιφλίκι” του και οι κάτοικοί της περίπου “υπήκοοί” του.

Να όμως που τα πάντα ρει και τώρα ο Γιάννης Λυκούδης διεκδικεί ευθέως πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στα Βλαχάτα όσο και ευρύτερα.

Ο νέος διεκδικητής της πολιτικής κυριαρχίας της περιοχής των Βλαχάτων και όχι μόνο, Γιάννης Λυκούδης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις