300.000 ευρώ για το έργο της Αποκατάστασης Υδροδότησης της Άσσου

300.000 ευρώ για το έργο της Αποκατάστασης Υδροδότησης της Άσσου

Σήμερα υπεγράφη το μεγάλο έργο «Αποκατάσταση Υδροδότησης Άσσου» ύψους 300.000 ευρώ, με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η Άσσος και ο Δήμος Σάμης, που χτυπήθηκαν περισσότερο από τον «Ιανό», θα αποκτήσουν μια σημαντική υποδομή που θα βοηθήσει στη λύση ενός διαχρονικού προβλήματος κατοίκων και επισκεπτών.

Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι υλοποιούμε τη δέσμευσή μας να στηρίξουμε τα νησιά μας, ώστε η επόμενη μέρα μετά τον «Ιανό» να μας βρει πιο δυνατούς.

Αυτή την εβδομάδα για το Δήμο Σάμης καταφέραμε να έχουμε χρηματοδότηση 500.000 ευρώ με απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Λιβάνιου, στην οποία προστίθεται και η σημερινή χρηματοδότηση 300.000 ευρώ από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάννα Καλογήρου. Ήρθαν στα νησιά μας, μίλησαν με φορείς και κατοίκους και σε σύντομο χρονικό διάστημα υλοποιούν το σχέδιο δράσης που συναποφασίστηκε.

Θα συνεχίσω τις προσπάθειες με τους φορείς των νησιών μας και την Κυβέρνηση ώστε να έχουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα και νέες θετικές αποφάσεις για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις