Σε δημιουργική φάση ο Αλέξης Μοσχονάς-Κοντά σε συμφωνία με Όμιλο Επενδυτών για την αξιοποίηση της μεγάλης οικογενειακής ακίνητης περιουσίας του!!!

Τελικά του έκανε καλό του Αλέξη Μοσχονά ότι αυτό το διάστημα έχει κάνει “λίγο πίσω” ως προς την ενασχόλησή του με τα πολιτικά.

Ναι μεν στηρίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο το Δήμαρχο Παλικής Γιώργο Κατσιβέλη ναι μεν παραμένει δυναμικός στις παρεμβάσεις του αλλά δεδομένου ότι αυτή την περίοδο δεν έχει μάχιμο αυτοδιοικητικό ρόλο, έχει βρει χρόνο ώστε να προχωρήσει ζητήματα που σχετίζονται με την επιχειρηματική του εξέλιξη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Αλέξης Μοσχονάς αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με Όμιλο Επενδυτών για την αξιοποίηση της μεγάλης οικογενειακής ακίνητης περιουσίας του και αν τελικά το φιλόδοξο “πρότζεκτ” πραγματοποιηθεί τα νέα θα είναι πολύ καλά για την ευρύτερη περιοχή της Παλικής.

Ας ελπίσουμε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις γιατί οποιαδήποτε επενδυτική εξέλιξη είναι προς όφελος του νησιού μας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις