Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου “γύρισε τη πλάτη” στο Βουλευτή Καππάτο

Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου “γύρισε τη πλάτη” στο Βουλευτή Καππάτο

Στο μόνο που συμφώνησαν τελικά όλες οι παρατάξεις και όλα τα πρόσωπα του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου ήταν στο να “γυρίσουν τη πλάτη” στην εισήγηση του βουλευτή Παναγή Καππάτου ο οποίος ζήτησε να γίνουν δεκτές οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που ουσιαστικά καταργή την εκτόσς σχεδίου δόμηση.

Από εκεί πέρα οι “γραμμές” ως προς την πρόταση του βουλευτού Καππάτου ήταν σε δύο επίπεδα: η πρώτη ασκούσε κριτική στο επίμαχο νομοσχέδιο με κάπως πιο ήπιους τόνους και απέρριπτε συγκεκριμένες διατάξεις αυτού και ψηφίστηκε από την παράταξη Μιχαλάτου, τους δημοτικούς συμβούλους της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” Αλέξανδρο Παρίση, Διονύση Λυκούδη και Γιάννη Λυκούδη και από την παράταξη “Κεφαλονιάς νησί για όλους” ενώ η δεύτερη γραμμή απόρριψης προτάσεων του βουλευτή ήταν σε πιο σκληρή λογική καθώς εκτιμούσε ότι η επικείμενη κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης πλήττει καίρια τη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία και επί της ουσίας ακυρώνει την αξία περιουσιακών στοιχείων της μέσης ελληνικής οικογένειας.

Στη σκληρή αυτή γραμμή απόρριψης των προτάσεων του βουλευτή κινήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Παπαδάτος, Νίκος Μενάγιας, Νίκος Ανουσάκης, Διονύσης Πολλάτος και Άγγελος Κωνσταντάκης όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Γιάννης Κουρούκλης και Σταύρος Γρηγορόπουλος.

Είτε έτσι πάντως είτε αλλιώς το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου στάθηκε στο ύψος του και έδειξε αποφασισμένο να προασπίσει τις περιουσίες των Κεφαλονιτών που ολοφάνερα πλήττονται από το επίμαχο νομοσχέσιο όπως άλλωστε δήλωσε και η νέα Πρόεδρε του ΤΕΕ Αγγελική Κοκολιάδη που ήταν παρούσα στο συμβούλιο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις