Νηπιαγωγός στο Ληξούρι θετική στον Κορωνοϊό

Χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε ένα κρούσμα κορονοϊού στην πόλη μας.
Πρόκειται για Νηπιαγωγό του Β’ Νηπιαγωγείου η οποία παρουσίασε συμπτώματα την Κυριακή 8/11/20 και έδωσε δείγμα το οποίο βγήκε θετικό χθες το βράδυ.
Άμεσα δόθηκε εντολή για πραγματοποίηση απολυμάνσεων, οι οποίες έγιναν σήμερα το πρωί, τόσο στο σχολείο όσο και στα κτίρια των υπηρεσιών του Δήμου για το λόγο ότι πρόκειται για τη σύζυγο του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού.
Μέχρι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις τοπικές αρμόδιες υπηρεσίες για οδηγίες και περαιτέρω έρευνα ενώ παράλληλα αναμένουμε τα αποτελέσματα των δειγμάτων που έδωσαν οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον της.
Ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα υπάρξει ενημέρωση και λήψη μέτρων σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τα ισχύοντα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ .
Συνιστούμε ψυχραιμία,εγρήγορση και αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας γιατί μπαίνουμε σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για την εξέλιξη της πανδημίας.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις