Απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ

Ανακοινώνουμε στα μέλη μας ότι κατόπιν αιτήματος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης στο αρμόδιο Υπουργείο και με συντονισμένες κινήσεις από τα Επιμελητήρια της χώρας καθώς και τον ΕΟΑΕΝ, υπεγράφη σήμερα το πρωί από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη διάταξη για απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ.

Η αναστολή λειτουργίας μεγάλου μέρους εμπορικών επιχειρήσεων λόγω των μέτρων αναχαίτισης του COVID-19 δημιούργησε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού με επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έκλεισαν, στοκάροντας τα προϊόντα τους όπως ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές κ.α ενώ ταυτόχρονα τα αντίστοιχα προϊόντα πωλούνταν μέσα από τις υπεραγορές τροφίμων.

Η εφαρμογή της διάταξης θα ξεκινήσει από αύριο 11/11/20 ενώ η κατ’ οίκον παράδοση αγαθών όπως και το ηλεκτρονικό εμπόριο επιτρέπονται.

Υπενθυμίζουμε ότι το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης παρέχει εδώ και 2,5 χρόνια δωρεάν υπηρεσία eshop στα μέλη του, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα από τον παρακάτω σύνδεσμο σε ελάχιστο χρόνο.

https://www.directmarket.gr/dmarket/marketplc/user/user_reg.jsp

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος,

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις