Ήρθε η ώρα των δύσκολων αποφάσεων για τον Σπύρο Σπαθή: Θα εξακολουθεί να “σηκώνει το βάρος” της αντιπολίτευσης ή θα επιλέξει τον οδό της συνεργασίας με τον Μονιά;

Σε κεντρικό πρόσωπο εξελίσσεται αυτές τις μέρες ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης Σπύρος Σπαθής (Καφτρίλιας) καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι με τους οποίους συνεργάζεται θα καθορίσουν το μέλλον και τις εξελίξεις στο Δήμο Σάμης.

Αυτή τη στιγμή οι επιλογές που διαγράφονται είναι δύο: Είτε ο Σπύρος Σπαθής θα συνεχίσει να “σηκώνει το βάρος” της αντιπολίτευσης στο Δήμο Σάμης είτε θα επιλέξει την οδό της πολιτικής συνεργασίας με τον Δήμαρχο Γεράσιμο Μονιά.

Προς το παρών κρατάει τα χαρτιά του κλειστά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην πολιτική του παρέα υπάρχουν υποστηρικτές και της μίας και της άλλης άποψης. Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν που θα γυρει η πλάστιγα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις