Τι συμβαίνει και κάθε βράδυ η πλατεία Βαλλιάνου είναι μέσα στα μαύρα σκοτάδια;-Προς Δήμαρχο Αργοστολίου: Lockdown δεν σημαίνει ότι “κατεβάζεις το γενικό διακόπτη”!

Φαίνεται πως στο Δήμο Αργοστολίου έχουν μπερδευτεί και νομίζουν πως lockdown σημαίνει ότι “κατεβάζουν το γενικό διακόπτη” και ότι δημιουργούν μία δυστοπική πόλη.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά ότι χθες το βράδυ η καρδιά της Κεφαλονιάς δηλαδή η πλατεία Βαλλιάνου και τα περίχωρα αυτής ήταν μέσα στα μαύρα σκοτάδια καθώς ο δημοτικός φωτισμός ήταν κλειστός.

Μάλλον η δημοτική αρχή Μιχαλάτου προσπαθεί να προκαλέσει μαζική κατάθλιψη στους δημότες, ίσως και για να ξεχνάνε ποιοι τους διοικούν.

Φώτα ρεεεε….

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις