Οδηγίες προς τους πολίτες για την προσέλευση και τη συνταγογράφηση στο Μαντζαβινάτειο

«ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟ Γ.Ν ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ».

Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν από το Σάββατο 7/11/2020 για τον περιορισμό διασποράς του covid-19 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνταγογράφηση θα πραγματοποιείται είτε με την μορφή της άυλης είτε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου μας στα εξής τηλέφωνα 2671092222-2671360308 (9: 00πμ- 12:00πμ).

 • Για την προσέλευση στο νοσοκομείο οι πολίτες μπορούν στέλνουν από το κινητό τους, SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση. Το SMS πρέπει να είναι της μορφής: X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1 που αντιστοιχεί σε: Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία ή συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εκτυπώνοντας από την ιστοσελίδα, forma.gov.gr

 • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την άυλη συνταγογράφηση ακολουθώντας τα εξής βήματα:
 1. Διαβάζουμε με προσοχή τις οδηγίες στο κάτω μέρος της σελίδας του ακόλουθου link

https://www.e-syntagografisi.gr/p-rv/p

 1. Συνδεόμαστε στην ιστοσελίδα βάζοντας τους κωδικούς μας taxis net και μετά το ΑΜΚΑ μας.
 2. Στην πρώτη καρτέλα δεξιά κάτω επιλέγουμε «Ενεργοποίηση»
 3. Συμπληρώνουμε το κινητό μας και το mail μας και τον κωδικό που θα μας αποσταλεί για να πάρουμε τα φάρμακά μας

  Στοιχεία της συνταγής μας αποστέλλονται κατευθείαν στο κινητό μας ή/και στο mail μας.

  Δεν χρειάζονται εκτύπωση, υπογραφές και σφραγίδες

  Επισκεπτόμαστε το φαρμακείο έχοντας μαζί μας το κινητό μας τηλέφωνο/tablet μαζί με το SMS ή το mail της συνταγής μας

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφόσον στα πεδία τηλέφωνο/mail αναγράψουμε αυτά άλλου φυσικού προσώπου (πχ συγγενή, φίλου κτλ), αυτό θα δύναται να βλέπει και να αποθηκεύει όλες τις μελλοντικές συνταγές των φαρμάκων μας.

Η άυλη συνταγογράφηση συνιστάται ιδιαίτερα καθώς απελευθερώνει πλήρως τον πολίτη από την αναγκαιότητα οποιασδήποτε επίσκεψης σε μονάδα υγείας.

# ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ #

Ο ΑΝ. Διοικητής

Δημουλιός Δημήτριος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις