Επίσκεψη στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο με τον Δήμαρχο Σάμης κ. Μονιά

Επίσκεψη στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο με τον Δήμαρχο Σάμης κ. Μονιά

Τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο συναντήσαμε σήμερα με τον Δήμαρχο Σάμης Γεράσιμο Μονιά.

Κατά την προγραμματισμένη σύσκεψη εργασίας, είχαμε την ευκαιρία να θέσουμε στον Υπουργό βασικά ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Το πρώτο αφορά στις καταστροφές που άφησε στο πέρασμά του ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» και το δεύτερο σε διαχειριστικά θέματα, ζωτικής σημασίας για τον Δήμο Σάμης μετά την διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς.

Από τη συνάντησή μας προέκυψε η δέσμευση του Υπουργού να εξετάσει τη δυνατότητα επιπλέον ενίσχυσης του Δήμου Σάμης με 900.000 ευρώ για έργα αποκατάστασης των καταστροφών του «Ιανού» καθώς και να παρακολουθεί στενά την ομαλή εξέλιξη των νέων Δήμων του νησιού μας, σε συνέχεια της τελευταίας διοικητικής αναδιάρθρωσης.

Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης εξέφρασα στον Δήμαρχο κ. Μονιά την αμέριστη στήριξή μου για τα ζητήματα που απασχολούν τη περιοχή ευθύνης του. Πρώτο μου μέλημα, ιδιαίτερα υπό τις ασφυκτικές υγειονομικές συνθήκες που βιώνουμε, είναι κανένας δήμος της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να μη μείνει πίσω!

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις