Αυτοψία στα έργα της περιφερειακής ενότητας που εκτελούνται στο δήμο Ληξουρίου

Αυτοψία στα έργα της περιφερειακής ενότητας που εκτελούνται στο δήμο Ληξουρίου πραγματοποίησε χτες ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Σπανό και τον δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη.

Τα έργα που επισκέφτηκαν είναι :

Α. παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στην επαρχιακή οδό Αργοστολίου-Ληξουρίου.

Β. η επισκευή-διάνοιξη της επαρχιακής οδού Λιβάδι- Ανωγή και ο καθαρισμός του ρέματος της Λαγγάδας

Καθώς επίσης και την

Γ. η ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου Αγίου Αντωνίου που ξεκίνησε πρόσφατα.

Τα έργα προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς ενώ ήδη έχει διανοιχθεί η επαρχιακή οδός Λιβαδι-Ανωγή που είχε κλείσει λόγο Ιανού.

Η περιφέρεια Ιονίων Νήσων βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση για να προωθήσει τα απαιτούμενα έργα αποκατάστασης των ζημιών του Ιανού αλλά και να υλοποιήσει προγραμματισμένα έργα που είναι απαραίτητα για το νησί της Κεφαλονιας και της Ιθάκης.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις