Γασπαρινάτος προς Σπαθή: Ο κ. Σπαθής προσπαθεί να κάνει το άσπρο-μαύρο

Σε μία προσπάθεια να αλλοιώσει την πραγματικότητα, ως προς τον αυθαίρετο και καταχρηστικό τρόπο που διεξήχθη η συνεδρίαση για το μείζων θέμα του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου, ο κ. Σπαθής προσπαθεί να κάνει το άσπρο – μαύρο.
Επειδή όμως μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, συνημμένο είναι το πρακτικό της συνεδρίασης στο οποίο εμφανίζονται παρόντες, μέλη της παράταξή του με ανοιχτή ακρόαση τηλεφώνου! και εξαφανίζονται μέλη της αντιπολίτευσης (Γεράσιμος Κεκάτος) τα οποία ήταν παρόντες.
Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του να καλύψει τα νομικά κενά της διαδικασίας και την ταραχή που επικρατούσε, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να μετατρέπει σε φάρσα τις συνεδριάσεις και το θεσμό του Επιμελητηρίου.
Δεν θα δώσουμε συνέχεια στο θέμα γιατί θεωρούμε ότι δεν θα επαναληφθεί.
Με εκτίμηση
ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΝΩΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΝΑΓΙΑΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΕΚΑΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΗΣ ΕΡΤΣΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις