Χαμός στο Επιμελητήριο η παράταξη Γασπαρινάτου αμφισβητεί επίσημα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό

Ένσταση για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του προϋπολογισμού Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Σήμερα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, η παράταξη της πλειοψηφίας με επικεφαλή τον Σταύρο Σπαθή, χωρίς να έχει την πλειοψηφία του Διοικητικού συμβουλίου, προσπάθησε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

Απόντες από την παράταξη του Σταύρου Σπαθή, τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά ήταν οι:

– Διονύσης Μαρούλης
– Άγγελος Γαλάτης
– Νίκος Κουρκουμέλης
– Καβαλιεράτος Γιώργος
– Ανδρέας Παντελειός

Ουδέποτε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναφέρθηκαν τα ονόματά τους.

Η αντιπολίτευση με 9 παρόντες δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό στο σύνολό της, ενώ η παράταξη Σπαθή είχε 7 παρόντες συμβούλους οι οποίοι ψήφισαν υπέρ.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου διέκοψε τη σύνδεση χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το συμβούλιο και χωρίς να καταμετρηθούν οι ψήφοι με το νόμιμο τρόπο και ενώ η αντιπολίτευση ζητούσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ονομαστικά.

Δεσμευόμαστε ότι αν δεν καταγραφεί η πραγματικότητα στα πρακτικά και αν αλλοιωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όπως διαφάνηκε από την απότομη διακοπή της σύνδεσης, επιφυλασσόμαστε κάθε δικαιώματός μας για την αποκατάσταση της νόμιμης τάξεως.

Με εκτίμηση

ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΝΩΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΝΑΓΙΑΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΕΚΑΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΗΣ ΕΡΤΣΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις