Κώστας Ευαγγελάτος: Εικαστικές όψεις και απόψεις του Νοέμβρη

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ
Η είσοδος του Νοέμβρη με συνεχιζόμενα σε έξαρση τα δισεπίλυτα προβλήματα από την πανδημία του covid 19 καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση πολλών εκδηλώσεων που έχουν εξαγγελθεί και προγραμματιστεί.

Η επικοινωνία με τα έργα της τέχνης και του λόγου έχει ευτυχώς εναλλακτικές λύσεις προσέγγισης μέσω των τεχνολογικών δυνατοτήτων.
Όμως η ουσιαστική αισθητική συγκίνηση βιώνεται και αποδίδει κύρια από την άνετη και άμεση επαφή.
Οι επετειακές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του ART STUDIO EST θα πραγματοποιηθούν μόλις κοπάσει το απειλητικό ρεύμα της ασθένειας και απαλυνθούν τα μέτρα προστασίας.
Ήδη εκτυπώνεται το εικαστικό, συλλεκτικό Ημερολόγιο για το 2021, με τίτλο “Αισθητικές Ενοράσεις”, το οποίο θα παρουσιαστεί με τους συνεργάτες μου στα πλαίσια των Art Weekends.
Θερμές ευχές για καλό μήνα, υγεία και αντοχές!!
Κώστας Ευαγγελάτος και Συνεργάτες.
ART STUDIO EST-LA CHAMBRE, Αθήνα.
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ, Αργοστόλι Κεφαλονιάς.
ΑΡΧΕΙΟ “FOTOTANISM”, Αθήνα.

Επέτειος ίδρυσης του ART STUDIO EST. Βλ:  http://www.gisi.gr/evangelatos/index.php/2020/10/28/est-30/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις