Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλληνίας του ΤΕΕ

Αξιότιμοι κύριοι,

Στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλληνίας του ΤΕΕ, πραγματοποιήθηκε η εκλογή του Προεδρείου.

Σε αυτή την συνεδρίαση είχα τη τιμή να αναλάβω τα καθήκοντα της Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά, τους συναδέλφους μου Κυριάκο Κεκάτο και Κυριάκο Μωραΐτη για την στήριξη και την ψήφο τους, -τον νέο Γραμματέα και Αντιπρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής αντίστοιχα- τους συναδέλφους Τηλέμαχο Μπεριάτο και Σοφία Κολαΐτη, επίσης.

Δεν παραλείπω να ευχαριστήσω επίσης, τους συναδέλφους μου, που με την ψήφο τους στις εκλογές του Νοέμβρη του 2019 μου χάρισαν την πρωτιά, καθώς επίσης και τον τ.Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Αλέξανδρο Παντελειό, για την ωραία και εποικοδομητική έως τώρα συνεργασία.

Τέλος, ευχαριστώ θερμά τον αρχηγό της παράταξης της ΔΚΜ για την Δυτική Ελλάδα, Παναγιώτη Τσώνη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

Η Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Αγγελική Αντ. Κοκκολιάδη- Γαρμπή

Πολ. Μηχανικός

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις