Οργή στους πληγέντες από τον “Ιανό” στο Δήμο Αργοστολίου-Ενώ Ληξούρι και Σάμη έδωσαν τα βοηθήματα των 600 ευρώ στο Δήμο Αργοστολίου “κοιμούνται όρθιοι”!!!

Οργή και αγανάκτιση επικρατεί στους πληγέντες από τον μεσογειακό κυκλώνα “Ιανό” στο Δήμο Αργοστολίου καθώς έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τον καταστροφικό πέρασμά του και ακόμα δεν τους έχουν δοθεί τα επιδόματα άμεσης βιωτικής ανάγκης δηλαδή τα περήφημα 600 ευρώ.

Ιδίως δε τώρα που έχει μαθευτεί ότι οι  Δήμοι Ληξούριου και Σάμης διένειμαν έγκαιρα και άμεσα τα κοινωνικά βοηθήματα των 600 ευρώ, οι πληγέντες του Δήμου Αργοστολίου που τα περίμεναν ως μία πρώτη ανακούφιση δεν κρατάνε πια την δυσαρέσκειά τους. Βέβαια η δημοτική αρχή Μιχαλάτου προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες της και “ρίχνει το μπαλάκι” στις υπηρεσίες λέγοντας ότι δεν φταίει η ίδια αλλά οι υπάλληλοι της Πρόνοιας για την καθυστέρηση.

Μάλλον έχουν ξεχάσει ότι το Δήμο δεν τον διοικούν οι υπηρεσίες αλλά η πολιτική ηγεσία και αυτή έχει την υποχρέωση να δίνει λύσεις σε όποιες δυσλειτουργίες ή γραφειοκρατικές αγκυλώσεις των υπηρεσιών.

“Ψιλά γράμματα” όλα αυτά βέβαια για τον Τσιλιμιδό και τον Μιχαλάτο.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που έχει την ευθύνη ως προς την αδράνεια καταβολής των κοινωνικών βοηθημάτων στους πληγέντες

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Τσιλιμιδός που έχει προκαλέσει την οργή των πληγέντων

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις